29 de octubre de 2010

Influencia de Rafa Nadal

http://www.20minutos.es/noticia/857661/0/nadal/deportista/influyente/

Es una noticia de la influencia de Rafa Nadal en el mundillo de los famosos. No sé como se ha elegido en este ránking, ya que en los 15 primeros no hay ni una mujer (y madonna o beyoncé creo que deberían estar allí arriba).

Vamos Rafa!!

3 comentarios:

  1. La veritat és que un mirant la notícia es dona compte primer de tot, que Obama trobo que és una de les persones més influents i no apareix en el rankng. Dir que em sembla molt bé que el nostre tenista Rafa Nadal aparegui en aquest tipus de rankings americans, ara bé trobo que a mi no m'influencia un futbolista i menys si és nordamericà. I la repera de la notícia és que aparegui Jay-Z un rapero de Nova York com a influenciable?? finalment estic d'acord amb lo que dius de que no veus cap dona, perquè hi ha moltes dones influenciables com Angela Merkel o Lady Gaga, entre d'altres.

    ResponderEliminar
  2. i perquè parles amb castellà??vols donar a conèixer el blogg a àmbit estatal o ke?jajajajaja anda que....un comentari un poc curt, trobo que està molt bé lo de la fletxa perquè aixi ja vas directe a deixar el comentari, molt bé.
    Sigue tu trabajo!

    ResponderEliminar

Gracias por dejar un comentario! Dentro de poco me traslado de web!